Glas Javnosti
posta

KAKVA TUČA BED BLU BOJSA I TORCIDE: Sevale pesnice, PUCALI jedni na druge, ima i POVREĐENIH (FOTO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Na auto-putu između Zagreba i Karlovca tokom noći došlo je do nereda i masovne tuče između navijača splitskog "Hajduka" i policije.

Dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, a desetak policajaca povređeno, prenose hrvatski mediji. U sukobu učestvovalo više stotina ljudi.

Dve osobe su ranjene iz vatrenog oružja, koje su policajci upotrebili dok je desetak policajaca povređeno u neredima na auto-putu, saopštila je policija, a prenosi portal Index.hr.


Tokom organizovanog praćenja, ko 1.600 navijača "Hajduka" u autobusima, kombi vozilima i putničkim automobilima koji su se vraćali s utakmice u Zagrebu sa "Dinamom", samoinicijativno su stali na auto-putu A1 kod odmorišta "Desinec", saopštila je policija.
Blokirali su sve trake auto-puta u pravcu Karlovca.

Sigurnost i povjerenje!!! Kompleksi male čune su jako zajebana stvar...

Objavljuje Dnevnik nervoznog Hajdukovca od rođenja u Subota, 21. svibnja 2022.Nekoliko stotina njih, potom je, oglušivši se na policijska upozorenja i naredbe, napalo i gađalo predmetima policijske službenike iz više policijskih uprava koji su ih pratili, izvestila je zagrebačka policija.

Policajci su uzvratili i primenili silu, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovo stavljena pod kontrolu, navodi Index.hr.U toku je identifikacija i privođenje osumnjičenih za krivična dela i prekršaje.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR