Glas Javnosti

HRVATSKI NOVINAR PREMINUO USRED PROGRAMA UŽIVO: Samo se SRUŠIO - imao je 50 godina!

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Zezao se, zasmejavao ostale i samo se iz čistog mira srušio, kolege su ga oživljavale, zvali su odmah Hitnu pomoć.

Muzički urednik Hrvatskog radija Ivan Dvoržak preminuo je sinoć na svom radnom mestu.

Njemu je sinoć, malo pre ponoći pozlilo dok je bio na „smeni“, a Hitna pomoć je odmah reagovala. Međutim, mogli su samo da konstatuju smrt.

„Zezao se, zasmejavao ostale i samo se iz čistog mira srušio, kolege su ga oživljavale, zvali su odmah Hitnu pomoć, a onda je naišao i gradonačelnik. Zvao je forenzičara i veštaka i sve vreme čekao s kolegama da dođu“, saznaje 24sata.

„Gradonačelnik je gostovao u Dnevniku i sasvim slučajno se zatekao ovom nemilom i tragičnom događaju. Naišao je na potresene radnike koji su mu rekli da im se kolega srušio. Već je preminuo. Gradonačelnik je napravio sve što je on u tom trenutku mogao i ostao sačekati pogrebnike“, rekli su iz kancelarije gradonačelnika Zagreba.

Ivan je imao samo 50 godina, a bio je omiljen među kolegama.

„Teško mi je govoriti o kolegi kojeg sam svakog dana gledao preko puta stola, s kojim sam komentarisao svakodnevno muziku, nove i stare pesme, pevače, muzičare. Često me znao oduševiti svojim gledištem i interpertacijama. Bio je veliki znalac domaće i strane muzike, čovek posvećen muzici, koji je uvek tražio ono najbolje u muzičkim delima“, rekao je njegov dugogdišnji saradnik Robert Urlić, piše HRT.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR