Glas Javnosti

HRVATI U ŠOKU! Mladi policajci SLAVILI UZ UŽIČKO KOLO! Oglasio se i MUP: Istražiti autentičnost snimka i PROPUSTE U VASPITANJU! (VIDEO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Snimak policijskih kadeta koji slave uz užičko kolo, a koji se pojavio u javnosti, šokirao je Hrvate

Snimak prikazuje mlade kadete Policijske akademije u Zagrebu koji igraju užičko kolo.

- To je bilo juče, proslava završetka obrazovanja zadnje policijske generacije u Policijskoj akademiji 'Josip Jović' - navodi osoba koja je snimak postavila na društvene mreže.

Povodom slučaja koji je uzburkao hrvatsku javnost oglasili su se iz Akademije i Ministarstva unutrašnjih poslova. Rešili su da ispitaju kako je došlo do propusta u vaspitanju mladih.

 

- Izveštavamo da je Ministarstvo u sedištu dobilo kraći snimak koji je verovatno nastao na Policijskoj akademiji u Zagrebu, a na kojoj se verovatno vide prekvalifikanti za zanimanje policajac. Odmah po prijemu snimka od Policijske akademije smo zatražili detaljni izveštaj i proveru autentičnosti navedenog snimka. Po primanju relevantnih informacija obavestićemo o utvrđenom, kao i o činjenici da li je došlo do propusta u odnosu na vaspitno-edukativnu ulogu navedene jedinice ovog Ministarstva - kažu iz MUP-a. 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR