Glas Javnosti

HOLIVUDSKI GLUMCI NA METI HRVATSKIH NACISTA: Mržnja i fizičko nasilje na ulicama Dubrovnika!

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Iako su svetske zvezde, Džejmi Foks i Gabrijel Junion-Vejd, supruga NBA zvezde Dvejna Vejda, nisu bili pošteđeni rasističkih napada u Dubrovniku.

Gabrijel Junion-Vejd, supruga NBA zvezde Dvejna Vejda, objavila je memoare "Imate li nešto jače?" a zastrašujući detalji sa odmora u Hrvatskoj  posebno su   privukli pažnju javnosti. 

Ona se sa grupom prijatelja našla na lokaciji u Dubrovniku gde je snimana svetski poznata serija "Igra prestola" ali je umesto zanimljivog događaja usledio zastrašujući incident kojeg se i danas priseća sa jezom. 

Glumica je sa prijateljima ušla u klub misleći da je gej bar, ali kada su se malo osvrnuli oko sebe, shvatili su da su okruženi ljudima koje su doživeli kao "neonaciste", koji su ih odmah uplašili.

"Nikada nisam iskusila taj nivo mržnje i pretnje fizičkim nasiljem", prisetila se Junion, koja kaže da ih je grupa nasilnika pratila ulicom kad su odlazili.

Ništa bolje nije prošao ni oskarovac Džejmi Foks koji je u Dubrovniku snimao film  "Robin Hud". On je svoje neprijatno iskustvo odmah objavio na Instagramu. Prilikom posete jednom restoranu, Džejmiju su prišla dva muškarca -  "Pijani su, došli su do stola i napali nas, Hrvati. 'Motherfucker, Nigger'. 

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP