Glas Javnosti
posta

HAOS U HRVATSKOJ! IZBAČENA IZ ŠKOLE KADETKINJA KOJA JE SNIMALA UŽIČKO KOLO U ZAGREBU: Pokreću se i disciplinski postupci! (VIDEO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Snimak kadeta Policijske akademije u Zagrebu izazvao je oštre reakcije javnosti. Naime, na snimku policajci plešu užičko kolo.

Zbog činjenice da je snimala kolege, 19-godišnja studentica je izbačena sa Policijske akademije.

Snimak žurke učenika Policijske škole "Josip Jović" u prostorijama Policijske akademije, koji je izašao pre nekoliko dana, izazvao je oštre reakcije, javlja RTL.

Naime, učenici koji su završili nastavu za kontrolu širenja zaraze nisu izašli iz kruga Policijske akademije, a odgovorna lica policijske škole omogućila su im produženo slobodno vreme za druženje do ponoći, umesto do 22 sata.

Tokom ovog vremena nekoliko učenika u tom ciklusu kontakt-časova slušalo je muziku i plesalo na otvorenom u školi, a sve ih je snimao 19-godišnji učenik, što je nesumnjivo kršilo važeće zakonske propise Policijske škole i oštetilo ugled Ministarstva unutrašnjih poslova. Učenik je izbačen iz škole, a ostale sankcije se još čekaju.

 

Policijska akademija smatra da su osobe odgovorne za njih tokom obrazovanja takođe odgovorne da objasne polaznicima zašto je određeno ponašanje neprikladno za policijski sistem, što oni nisu uspeli.

Zbog toga će načelnik Policijske akademije podneti zahtev za pokretanje disciplinskog postupka protiv odgovornih lica iz Policijske škole "Josip Jović" (šef vaspitnih grupa, vođa smene i dva rukovodioca policijske škole).

(Glas javnosti/Tportal) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR