Glas Javnosti

DETALJI O SMRTI DEČAKA U KNINU: Otac žurio na posao pa ga ZABORAVIO u autu, sada je pod policijskom istragom! (VIDEO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Hrvatsku je juče uznemirila vest o smrti dečak koji se ugušio u zatvorenom automobilu, a javnost je sada saznala i za pojedinosti ove velike tragedije. Naime, beživotno telo nesretnog deteta pronađeno je na parkiralištu u Jovićevoj ulici.

Reč je o petogodišnjaku iz Knina, smrt mališana u zaključanom autu šokantna je sama po sebi, ali su još šokantniji detalji tragedije. 

 

Stravični detalji tragedije


Kako prenosi Index.hr, otac, majka i sin ujutro su od kuće krenuli automobilom.

Otac, inače vojnik, majku je odvezao na posao, a potom je, pre nego što ode na posao, trebao da odvede dete u vrtić.

Dečak nikada nije stigao u vrtić


Dečak, međutim, nije ni stigao u vrtić.

 Kako se sumnja, otac je otišao na posao, ne shvativši da sina koji je spavao na zadnjem sedištu automobila nije odvezao u vrtić i da je dete još uvek u automobilu.

Otišao na posao i zaboravio da je dete još uvek u autu

Parkirao je auto na parkiralištu i otišao na posao. 

Dečak je ostao zaključan na zadnjem sedištu automobila. Temperatura u Kninu tog dana je išla preko 28 stepeni Celzijusovih u hladu.

U ovom trenutku nije poznato da li se dete probudilo i da li je pokušalo da dozove pomoć, ali zna se da se nedaleko od mesta na kom je automobil bio parkiran odvijaju radovi, gradi se zid. Sve to stvara popriličnu buku pa je moguće i da dečaka niko nije čuo, prenose hrvatski mediji.

Automobil marke BMW ima i zatamnjena zadnja stakla pa mališana, iako se na tek nekoliko metara od mesta na kom je bio automobil nalaze kontejneri za smeće, očito niko nije ni video. 

Majka došla po sina u vrtić, tamo ga nije bilo


Oko 15 sati majka je došla da pokupi dete iz vrtića, ali tamo ga nije bilo. Vaspitačica je rekla da u vrtić nije ni stigao.

Kako prenosi pomenuti portal, majka je potom nazvala supruga, no on je bio ubeđen da je dečaka ostavio u vrtiću, pa su se čak i pregledali snimci nadzornih kamera. 

Otac tek popodne izvukao mališana iz auta, više nije bilo spasa


Kada je shvatio da dete nije u vrtiću, otac je otrčao prema autu, otključao ga i pronašao sina koji je bio u nesvesti. Pokušao je da ga reanimira, ali dečaku više nije bilo spasa.

Otac je, kako kažu Kninjani, naposletku kod automobila pao u nesvest. 

Otac je pod kriminalnom istragom policije

Oko 16 sati stigle su i hitne službe. Ustanovljena je dečakova smrt, a policija je započela istragu koja bi trebala da rasvetli sve detalje nezapamćene tragedije. Nad ocem mališana policija u Kninu sada sprovodi istragu.

(Glas javnosti)

  

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR