Glas Javnosti

Zoran Brđanin uspešno OPORAVLJEN u 'Dragiša Mišović': Ambasador Božović ocenio DIVAN GEST Srbije prema građanima Crne Gore

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

VD direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin se uspješno oporavio od kovida 19 u beogradskoj bolnici Dragiša Mišović gde je u teškom stanju 18. marta prebačen iz Podgorice.

Ovu informaciju je potvrdio ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović koji je kazao da se, velikim naporom i zalaganjem svih zaposlenih u beogradskoj bolnici Dragiša Mišović kao delu zdravstvenog sistema Srbije, Brđanin uspešno oporavio i da je otpušten iz bolnice na dalji kućni oporavak i negu, prenosi In4s.

-Ovo je Bogu i dobrim ljudima hvala još jedan divan vid i oblik saradnje Srbije i Crne Gore i gest Srbije prema građanima Crne Gore i drago mi je danas da na ovaj veliki hrišćanski praznik Blagovesti mogu potvrditi vaša saznanja i ove divne i blage vesti. Uz zahvalnost svom osoblju bolnice na trudu želim brz i uspešan dalji oporavak gospodinu Brđaninu i što skoriji povratak na radno mesto.- kratko je rekao ambasador Božović.

Podsetimo, VD Direkora policije Zoran Brđanin je prije odlaska na lečenje u Beograd 18. marta, bio u Kliničkom centru desetak dana zbog posledica koronavirusa.

Brđanin je u februaru imenovan za vršioca dužnosti direktora policije, a ranije je bio načelnik Centra bezbednosti Kotor i savetnik ministra unutrašnjih poslova.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR