Glas Javnosti

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: Poremetili smo šverc droge i oružja, Milo je glavni MOĆNIK koji bi da sruši vladu

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

U Crnoj Gori se ne stišavaju strasti tamošnje vlasti, a predsednik Vlade Zdravko Krivokapić rekao je da je na delu državni udar.

Krivokapić je na konferenciji "Značaj slobode medija za poglavlje 27 i proces evropskih integracija“ izjavio da je na delu državni udar.

- Šta čovek može reći u trenutku kada je u Crnoj Gori na delu državni udar. Ipak, želim da se bavim ovom temom koja je izuzetno značajna a to je ekologija...“, kazao je Krivokapić na konferenciji, a preneo Sputnjik.

Krivokapić je još objasnio da nije važno kakva će Vlada biti, već je bitno šta se ostavlja narednim generacijama, a nakon događaja je novinarima rekao da je ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović od septembra prošle godine intenzivno radio za manjinsku vladu. 

- Maske su počele da padaju, a u sledećim danima će da padnu skroz. Mi smo zabrinuti jer je u opasnosti Evropa sad, što oni koji pričaju o demokratiji govore o prelaznom rešenju. Nema prelaznog rešenja. Ako ste demokrata, vratite mandat građanima, a to znači vanredne parlamentarne izbore - zakjlučio je Krivokapić.

Premijer Crne Gore je rekao da će vlada da padne jer nema mentora i da nijedan centar moći ne stoji iza nje, a glavni centar moći je Milo Đukanović kome ovakva vlada, koja je mnogima poremetila švrc droge, oružja i cigareta nikako ne odgovara.

- Zašto nekim centrima moći ne odgovara ova vlada koja ima rezultat, pitajte njih. Ako bude formirana manjinska vlada, u šta sumnjam, biće izgubljena tri meseca - poručio je Zdravko Krivokapić.

BONUS VIDEO: Ekskluzivno! Misterija Periš!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR