Glas Javnosti

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ NEĆE PREKO REDA: Čekao sa građanima da glasa, poručio da svi treba da zaštitimo druge od sebe!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Opozicioni kandidat Zdravko Krivokapić odbio je da bude pušten "preko reda" na glasanje u svojoj izbornoj jedinici i poručio da Crna Gora ne zaslužuje da bilo ko od njenih građana bude podređen.


- Nećemo po starom, nego po novom - rekao je Krivokapić prisutnim građanima koji su čekali u redu za glasanje i uredno stao iza njih.
On je izjavio da posle izbora treba očekivati Crnu Goru koja će krenuti drugačijim putem koji je vezan za budućnost svih građana te zemlje.

- Crna Gora je podeljena po svim elementima, raspolućena. Mi želimo da pošaljemo poruku mira, dostojanstva, strpljenja, istrajnosti, uvažavanja i poštovanja. To je jedini način, da zajedničkim snagama preporodimo Crnu Goru i ovo bogatstvo koje imamo rasporedimo tako da svima bude dovoljno - istakao je Krivokapić.

On je istakao da svimna nudi ruku pomirenja i da želi da se to desi večeras u slobodarskoj Crnoj Gori.

- Želimo da se to desi večeras posle osam časova. Treba da zaštitimo druge od sebe i mislim da je to najvažnija poruka koju treba da uputimo građanima. Da ostanu u svojim domovima, proslave sigurnu pobedu, jer na taj način pada zarobljena država i rađa se slobodarska Crna Gora - poručio je Krivokapić.

On je dodao da svi treba da ispune svoju građansku dužnost i izađu na izbore da bi demokratski promenili Crnu Goru.

- Da bismo svi na jednak način mogli da doprinesemo novoj Crnoj Gori, tenzije koje se najavljuju apsolutno nisu potrebne u ovom trenutku. Ovaj trenutak treba da bude kao i svaki drugi dan u našim životima. Nadam se da će to da shvati prevashodno naša policija, koja nije partijska, već će biti narodna i doprinosiće da red i mir budu jednaki za sve građane, a ne naručeni za pojedince. Ne postoji nijedan pojedinac koji je važniji od Crne Gore - zaključuje Krivokapić.

 


(Glas javnosti/ Sputnjik)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR