Glas Javnosti

Režiser filma "Sam u kući 2" otkrio: Tramp je dobio ulogu UCENOM!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Režiser drugog dela izuzetno uspešne franšize "Sam u kući", Kris Kolumbo, otkrio je da inicialno nije imao nameru da uključi kameo ulogu Donalda Trampa u filmu.

U jednoj od najneobičnijih scena ovog božićnog klasika, Kevin Mekalister se gubi u prostranim hodnicima hotela Plaza. Zatim pita prvog stranca za pravac, koji je bio ni manje ni više nego sam Tramp.


Tokom nedavnog intervjua, Kolumbo je otkrio da ova scena nije bila unapred planirana. Budući da produkcija nije mogla priuštiti izgradnju predvorja Plaze u studiju, kontaktirali su tadašnju upravu hotela, dali ponudu za snimanje i bili prepušteni na volju Trampu, koji je tada bio vlasnik.


Kolumbo se setio da mu je Tramp, nakon što su već platili naknadu za snimanje na lokaciji, postavio drugačiji ultimatum. "Jedini način da koristite Plazu je da ja imam kameo ulogu u filmu", rekao je Tramp.


Priznao je da se, uprkos dogovoru, osećao nelagodno zbog Trampovog uključivanja u film i ozbiljno je razmišljao o tome da ga isključi. Međutim, iznenađujuće je bilo pozitivno reagovanje publike na Trampovo pojavljivanje u filmu. Zbog toga je odlučeno scena ostane, iako je režiser bio primoran da uključi Trampa kao deo filma.


Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR