Glas Javnosti

Ova transrodna zvezda je najuticajnija mlada osoba na internetu prema Forbsu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Časopis Forbs uvrstio je transrodnu influenserku i LGBTQ+ aktivistkinju Dilan Malveni na svoju listu 30 mlađih od 30 godina u kategoriji društvenih mreža kao jednog od najuticajnijih mladih ljudi na internetu

Postala je hit na društvenim mrežama nakon što je dokumentovala svoj proces promene polova i okončala partnerstvo sa pivom Bad Lajt, čiji je bila predstavnik.

View this post on Instagram

A post shared by Forbes (@forbes)


Forbs je ove nedelje objavio listu navodeći: „Uz pomoć nominacija javnosti, kao i Forbsovih novinara i sudija iz svih kreativnih oblasti, ovogodišnja Forbsova lista društvenih mreža 30 ispod 30 godina ističe mlade onlajn zvezde koje transformišu budućnost interneta."


Pored Malvenija, nagrađeni su i drugi mladi kreatori sadržaja, uključujući komičare Alana Čikina Čaua i Stivena Hea, modnu influenserku Aliks Erl i kreatorku sa invaliditetom Moli Berk, koja objavljuje sadržaj inspirisan njenom perspektivom kao slepe osobe.


Pominjući Malveni na listi, Forbs je rekao: „Naša Dilan Malveni, 26, je kreator, glumica i LGBTQ+ aktivista koja je postala istaknuta u svojoj seriji Days of Girlhood, koja je dokumentovala njenu promenu pola.


Podsećanja radi, Malvani je razbesnela internet snimkom na kojem pleše u ženskim najk hulahopkama, kao i time što je postala predstavnica piva Bad lajt. Suočila se sa brojnim transfobičnim reakcijama, uključujući muškarce koji kupuju limenke piva samo da bi ih uništili na "muški" način.


Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR