Glas Javnosti

TRAMP: Opasno smo blizu Trećem svetskom ratu

Svet
Autor: Glas javnosti

Bliže smo trećem svetskom ratu nego što smo ikada bili, rekao je Tramp, i dodao da SAD umire

"Naša zemlja umire i postoji samo jedan odgovarajući kandidat da spasimo SAD od svih Bajdenovih katastrofa", izjavio je bivši predsednik Tramp u novom video-obraćanju biračima.


Tokom mandata sadašnjeg američkog predsednika Džozefa Bajdena, SAD "imaju ozbiljne probleme, poput inflacije, kriminala i imigracione krize", rekao je ove nedelje bivši američki predsednik Donald Tramp. "U međuvremenu, svet juri ka Trećem svetskom ratu."

"Svet je u plamenu i mi jurimo ka trećem svetskom ratu. Bliže smo trećem svetskom ratu nego što smo ikada bili. Naša zemlja umire i postoji samo jedan odgovarajući kandidat u ovoj trci za spasavanje Amerike od svih Bajdenovih katastrofa", izjavio je bivši predsednik SAD.


Tramp je pozvao američke građane da podrže njegovu kandidaturu na predsedničkim izborima 2024: "Glas za Donalda Trampa je glas da zaštitimo našu granicu, zaustavimo invaziju imigranata, spasimo našu ekonomiju i da budemo nezavisni kao što smo bili pre samo tri godine."

"To je glas za oporavak naše demokratije od korumpiranog Džozefa Bajdena i cele kriminalne klase u glavnom gradu naše države", dodao je bivši predsednik.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR