Glas Javnosti

PORNO GLUMICA PROGOVORILA O AFERI SA TRAMPOM U NOVOM DOKUMENTARCU: "Bila sam sigurna da ću umreti"

Svet
Autor: Glas javnosti

Glumica filmova za odrasle, Stormi Danijels govorila je, u svom nedavno objavljenom dokumentarcu, da sve češće dobija pretnje zbog afere sa Trampom.

Zvezda filmova za odrasle Stormi Danijels istakla je u svom dokumentarcu, koji je objavljen prošle nedelje, da se sve češće suočava sa nasilnim pretnjama, koje su povezane sa Donaldom Trampom. Kako je istakla, pretnje su usledile nakon što je bivši predsednik prošle godine optužen za krivična dela povezan sa tajnim novčanim isplatama koje su uključivale i Danijelsovu.


U svom dokumentarcu pod nazivom "Stormi" ona je detaljno objasnila kako se njen život u potpunosti promenio 2018. godine kada je javno tvrdila da je, pre više od deceniju, imala se*s sa Trampom. Kako prenosi NBC Njuz, turbulencije u njenom životu su se nastavile u marta prošle godine, kada je bivši predsednik optužen za falsifikovanje poslovnih dokumenata u vezi sa uplatama koje su izvršene 2016. godine. Kako se navodi u optužnici on je glumici filmova za odrasle platio 130.000 dolara da ćuti o njihovoj vezi. Tramp je negirao da je spavao sa Danijels i izjavio da nije kriv.

Nakon optužnice, Danijels je rekla da ju je bivši Trampov advokat Majkl Koen kontaktirao putem poruke jer je bio zabrinut za njenu bezbednost. Ubrzo posle toga, njena adresa je procurila na internetu.

Danijels, koja strastveno voli konje, setila se incidenta kod svoje kuće kada je neko pokušao da izvede njenog konja u nadi da će ona izaći napolje.


"Pucali su u konja gumenim mecima", rekla je Danijels.

Konj je preživeo, ali je i dalje imao tragove na mesta gde je pogođen.

Danijels je takođe primala pretnje putem društvenih mreža. Dobijala je poruke u kojima je pisalo "nadam se da ćeš da umreš ku*ko", kao i poruke u kojima joj savetuju da se ubije i "da će kada umre biti zaboravljena", zajedno sa nizom vulgarnih uvreda i psovki. Ona je ranije detaljno opisala neke od pretnji koje su joj bile upućene.

"Pravosudni sistem me je izneverio na svaki mogući način", rekla je u dokumentarcu, koji je dostupan na striming servisu NBC-a, "Peacock".


Danijels, čije je pravo ime Stefani Kliford, pretnje je dobijala i ranije, pre nego što je optužnica podignuta. Ona je navela da se često plašila za svoju i bezbednost svoje porodice kada je počela da javno govori protiv Trampa.

"Bila sam potpuno sigurna da ću umreti", rekla je.

Ona je dodala da je, dok je bila na turneji, namerno izbegavala da bude duže u svojoj kući kako njena ćerka ne bi primetila da se nešto dešava.

"Ne mogu da budem kod kuće duže od 24 sata jer se tada novinari parkiraju u mom dvorištu i ona ne može da vozi bicikl", rekla je Danijels u videu koji se nalazi u dokumentarcu.


"Moram da se držim podalje od svoje ćerke", dodala je.

Danijels će svedočiti na suđenju Trumpu zbog tajnih novčanih isplata, koje bi moglo da počne sredinom aprila. Sudija je nedavno odbacio Trampove napore da spreči nju i Koena da svedoče u korist tužilaštva. On je takođe tužio svog bivšeg advokata zbog navodnog kršenja ugovora.

Tramp se suočava s krivičnim optužbama u još tri slučaja, ali nijedan od njih nema određene datume početka suđenja. Sudija Apelacionog suda odobrio je Trampu produženje roka za plaćanje kazne od 464 miliona dolara u slučaju prevare u Njujorku. Sada ima 10 dana da plati manji iznos od 175 miliona dolara. Ako ne uspe da obezbedi novac biće pokrenut postupak zaplene imovine, uključujući Trampovu kulu i njegovo imanje u Floridi.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR