Glas Javnosti

U Slovačkoj zabeležen višak smrtnosti od Kovida od čak 21 hiljadu ljudi

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Slovačka će formirati novu vladinu kancelariju koja će posebno istražiti ovo pitanje. Imenovan je zamenik Narodne skupštine da vodi istragu i objavi njene rezultate.

„Slovačkom narodu jednostavno trebaju odgovori o vakcinaciji, šta je ona zapravo bila.Zašto su različite eksperimentalne vakcine davane ljudima bez ikakvog testiranja?”, pitao je premijer.

Slovački premijer Robert Fico u govoru pred Evropskim parlamentom ove nedelje najavio je da će Slovačka pokrenuti istragu o „Covid cirkusu“ u vezi sa eksperimentalnim uvođenjem vakcine i merama odgovora na pandemiju. „Nikada nećemo razumeti istinu o tome kakvu su ulogu imale farmaceutske kompanije i ko je zapravo organizovao ceo cirkus Covid-19“, rekao je Fico.

„Imajući ovo na umu, dame i gospodo, Vlada Slovačke Republike je odlučila da u službena saopštenja uvrsti obećanje da će ovo pitanje rešiti.


Premijer Fico je upravo najavio istragu o Covid koja će istražiti vakcinu, višak smrtnih slučajeva, sporazum sa EU Pfizer i sposobnost Big Pharma’s da kontroliše vladu.

„Slovačkom narodu jednostavno treba odgovor. Potrebni su mu odgovori o vakcinaciji, šta je to zapravo bilo“, nastavio je. „Šta je to zapravo bilo? Zašto su različite eksperimentalne vakcine davane ljudima bez ikakvog testiranja? Zašto su sve vrste droge gurnute ljudima? Zašto je bilo testiranja širom države? Ko je ovo kupio? Zašto je kupljeno? Kolika je količina kupljena? Koliko je novca potrošeno na to? U pitanju su milijarde. Milijarde!“

Fico je dalje objasnio da je istraga posebno opravdana s obzirom na to da je Slovačka zabeležila 21.000 viška smrtnih slučajeva od 2020. godine, za šta je okrivio „nesposobnost vlade“.

„Imamo 21.000 smrtnih slučajeva, što povezujemo sa činjenicom da vlade koje su bile ovde od 2020. nisu bile sposobne da upravljaju (pandemijom) i brinule su samo o ekonomskoj dobiti i naravno da su se klanjale farmaceutskim kompanijama od kojih su kupovale ogromne količine beskorisne medicinske opreme, a često i vakcina“, rekao je on.


Fico je rekao da će Slovačka formirati novu vladinu kancelariju koja će posebno istražiti ovo pitanje i imenovati zamenika Narodne skupštine da vodi istragu i objavi njene rezultate. „Na osnovu onoga što imamo na raspolaganju, želimo da znamo šta se zaista dogodilo.

Mislim da dr Kotlar, narodni poslanik, ima dovoljno informacija“, rekao je on. „Zamolio sam ga da razgovara o svemu u kabinetu pre nego što da bilo kakvu javnu izjavu. I apsolutno sam, ponavljam, apsolutno uveren da će njegov rad dati rezultate, koje ćemo objaviti i reći slovačkoj javnosti šta se zaista dogodilo tokom ovog Covid-perioda“. „Danas znamo jednu stvar: prethodne vlade apsolutno nisu uspele da upravljaju kovidom i prepustile su 21.000 ljudi samima sebi. A, kao što svi znamo, mnogo su zaradili na nepotrebnim kupovinama raznih medicinskih sredstava i vakcina“, zaključio je on.


U decembru prošle godine Fico je odbacio takozvani Sporazum o pandemiji Svetske zdravstvene organizacije (SZO), nazvavši ga „glupošću koju su izmislile pohlepne farmaceutske kompanije“. Takođe je rekao da jedna studija za drugom potvrđuju skandalozne posledice masovnih vakcinacija. Ovo dolazi kada je grupa naučnika nedavno objavila recenzirani članak u kojem poziva vlade da podrže globalni moratorijum na eksperimentalne injekcije mRNA Covid dok ne dobijemo odgovore na sva pitanja o njegovom bezbednosnom profilu.

AUTOR: Džejmi Vajt

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR