Glas Javnosti

UHAPŠEN UBICA IZ BEOGRADA: Izbo mladića (28) posle svađe! Evo gde se krio (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Đ. P. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je 17. februara, u ranim jutarnjim satima, na uglu Ustaničke ulice i Grčića Milenka u Beogradu, Đ. P. posle svađe, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede Milanu Kneževiću (28) usled kojih je preminuo.

Policija je efikasnim radom pronašla i uhapsila osumnjičenog u jednom iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


(Foto: Printskrin MUP Srbije)

Ubijeni je pre smrti, bio sa mladićem Viktorom S. (23) koji je takođe ranjen u okršaju, nakon čega je otišao da se nađe sa ubicama.

Viktor je, nakon što mu je drug ubijen, u policiji ispričao šta je prethodilo zločinu.

Podsetimo, Hitna pomoć je prethodno dobila poziv zbog saobraćajne nesreće na istoj lokaciji, ali ekipa je zatekla samo automobil prevrnut na krov bez pacijenata u njemu i oko njega. Onda je stigao i drugi poziv.


- Samo sat vremena kasnije na istom mestu je došlo do fizičkog napada nožem na dve osobe, starosti 23 i 27 godina, od kojih je mladić od 23 godine dobio posekotinu u predelu nadlaktice, dok je, nažalost, mladić star 27 godina dobio ubodnu ranu nožem u predelu srca i, nažalost, preminuo na licu mesta - rekao je dr Vladimir Sinđelić.

Iz Hitne pomoći saopšteno je da je oko četiri sata muškarac star 27 godina ubijen na uglu Ustaničke i Ulice Grčića Milenka, pošto je zadobio ubodne rane nožem u predelu grudi.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR