Glas Javnosti

OVO JE UBIJENI MILAN (28) IZ USTANIČKE ULICE U BEOGRADU: Sastao se sa ubicom, posvađali se, pa dobio NOŽ U SRCE! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milan Knežević (28) ubijen je 17. februara kada mu je osumnjičeni Đorđe P. (32) nožem naneo teške telesne povrede usled kojih je preminuo.

Tom prilikom je Milanov prijatelj V. S. lakše povređen.

Podsetimo, sumnja se da je Đorđe P. u društvu još jedne, zasad nepoznate osobe, u noći između petka i subote na uglu ulica Ustaničke i Grčića Milenka posle svađe sa Kneževićem izvadio nož i zadao mu ubode u grudi i stomak nanevši teške povrede opasne po život.

Tom prilikom izboden je i Kneževićev drug V. S. koji je prošao sa lakšim povredama. Nakon ubadanja osumnjičeni su pobegli, a pripadnici MUP uhapsili su Đorđa P. u iznajmljenom apartmanu na području Stare planine.


Porodica i prijatelji opraštaju se od ubijenog Kneževića.

- Milan je tragično izgubio život 17. febuara 2024. godine. Sahrana će se održati u sredu na Mokroluškom groblju u Beogradu, s početkom opela u 12 sati - piše u čitulji koju potpisuje porodica u jednim dnevnim novinama.

Nakon toga su se nizale umrlice ožalošćene porodice.

- Poslednji pozdrav, dušo tetkina... Poslednji pozdrav dragom i nikad prežaljenom bratu - pišeu u ostalim čituljama.

Inače, kako smo ranije preneli, osumnjičeni Đorđe P. se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo pritvor u trajanju do 30 dana, a njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u sticaju sa krivičnim delom laka povreda.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR