Glas Javnosti

VELIKI PATRIOTA: Brano Mićunović nije zaboravio svoje POREKLO, VERU, TRADICIJU

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Branislav Mićunović, u narodu poznatiji kao Brano, iako važi za osobu od najvećeg uticaja u kriminogenoj sredini Crne Gore, zapravo je osoba koja očigledno nije zaboravila svoje poreklo, veru i tradiciju.

Ali nije zaboravio i narod kojem pripada bez obzira da li se oni deklarišu kao Srbi ili Crnogorci, pri čemu i dalje dokazuje da je ostao dosledan istorijskog nasleđa u pogledu reči, časti i obraza, odnosno da ne beži od društva niti od onih veza koje je ranije uspostavio sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).
U prilog tome govori fotografija koja je pre par godina sačinjena, a na kojoj se evidentno u bliskim odnosima i dobrom raspoloženju nalaze Velibor Džomić, koordinator pravnog saveta Mitropolije crnogorsko-primorske Srpske pravoslavne crkve, i Brano Mićunović.

Inače, ne treba zaboraviti da je Brano Mićunović tokom 1990-ih godina bio jedan od glavnih pobornika srpstva u Crnoj Gori, pre nego što je ta država počela da se raslojava i da razgraničava dva oka u glavi, odnosno Srbe i Crnogorce.

(Izvor : Nacionalist)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR