Glas Javnosti

UKALJAO SI OBRAZ, IZDAO NAROD I SARADNIKE: Ministar Stijović očitao bukvicu Dritanu Abazoviću

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Aleksandar Stijović obratio se potpredsedniku Vlade Dritanu Abazoviću pitajući se kako sada odjednom nije zadovoljan radom Vlade.

Kako Stijović kaže, Abazović se do skoro hvalio rezultatima rada Vlade Crne Gore, da bi sada imao potpuno drugačiji stav. 

- Doktore Dritane Abazoviću, doktorirao si na Etici, a šta smatraš da je etički bilo u ovom tvom postupku? Trepni, Dritane, ako si ucenjen. Ako nisi ucenjen, reci šta je da te zaštitimo, jer tvoji postupci nisu logični. Šta god da je nije vredno obraza, jer nisi izdao samo Vladu i narod, nego sve nas i posebno čoveka koji ti je verovao, koji ti je dao slobodu, koji te je cenio i kome si bio prvi saradnik. Najtragičnije od svega je to što si izdao zajedničku ideju bolje i pravednije Crne Gore - istakao je Stijović, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a prenose Novosti.rs.


Ministar poljoprivrede napominje da Abazović ovo radi u momentu kada je izglasan budžet i kada su postavljeni temelji za oporavak Crne Gore i ekonomski napredak. 

- Znači li to da si ovo dugo planirao i čekao trenutak da uzmeš ideje i uspehe. Kome ih nosiš? Rušenjem ove Vlade u toku najžešće borbe protiv organizovanog kriminala šalješ poruku "relaksirano" svima koji su decenijama uništavali naše reke i šume, zloupotrebljavali fondove, istovarali tone "banana" i drugog "lekovitog bilja" i svima koji su sistematski uništavali našu državu. Nameće se pitanje da li si nakon suočavanja sa razmerama višedecenijskog uništavanja države i svim opstrukcijama sa kojima se nosimo ipak odustao od naše zajedničke borbe - rekao je Stijović.

BONUS VIDEO: Bivši policajac o fatalnoj grešci u potrazi za Splićaninom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR