Glas Javnosti
posta

UJEDINJUJE IH MRŽNJA! Demokratski Front o rezoluciji lažne skupštine lažne države Kosovo!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Demokratski front saopštio je danas da je rezolucija o Srebrenici, koju su, kako se navodi, usvojili "albanski esktremisti iz lažne države Kosovo" svedoči o tome da se radi o smišljenoj akciji u regionu i napadu na Srbiju i srpski narod, koja je koordinirana iz dobro poznatih krugova.

”Nakon što su Milo Ðukanović, Aleksa Bečić i Zdravko Krivokapić u Skupštini Crne Gore usvojili jednu sličnu antisrpsku rezoluciju, nije se dugo čekalo da to urade i njihovi partneri, Kurti i ostali, sa kojima predsednik CG, predsednik vlade i predsednik Skupštine gaje izuzetno prisne odnose", saopštavaju iz DF.

Da bruka, navode, bude veća, takva rezolucija je prvo usvojena u Crnoj Gori, u kojoj je svaki treći građanin srpske nacionalnosti, a centri moći su baš to i želeli - da i oni za koje su glasali Srbi, poput Krivokapića i Bečića, prvi udare na Srbiju i srpski narod.

"Trebalo je napraviti takvu situaciju da antisrpska politika u regionu otpočne upravo od takvih osoba", stoji u saopštenju ukojem se podseća da je DF upozoravao u startu da se radi o akciji koja treba da "iznova satanizuje srpski narod, Srbiju i RS, da se Srbima udara žig genocidnog naroda".

"Nas nisu slšali ovi koji su glasali sramnu rezoluciju u CG, a sada su spali na to da budu društvo esktremista iz južne srpske pokrajine", kažu iz DF-a i postavljaju pitanje:

"U čemu se nakon svega razlikuju Ðukanović, Krivokapić, Bečić, Kurti, Tači, Haradinaj…Neke posebne razlike nema, a sve ih snažno spaja mržnja prema Srbiji, Republici Srpskoj i srpskom narodu".

Iz DF poručuju da ostaje sramota da je Crna Gora potrčala da ovu bruku napravi čak i pre albanskih esktremista.

"I pitamo se da li je moguće da se u Crnoj Gori pojavio neko ko je ovako bacio pod noge istoriju i tradiciju, Vučji Do, Fundinu, Bregalnicu, Skadar, Mojkovac, i ovako izdao svoje slavne pretke i svrstao se uz političare koji su nastali iz narko bandi i terorističkih organizacija, koji su vršili najmonstruoznije zločine nad Srbima devedesetih godina prošlog veka".

Sigurni smo, kažu, da se ova bolest usvajanja lažnih rezolucija nastavlja, što svakako neće obeshrabriti nijednog Srbina, od Kosovske Mitrovice do Subotice, od Podgorice do Banjaluke.

"Ovakvi momenti su samo šansa da budemo što jedinstveniji, jer samo složno i zajednički možemo pružiti otpor protivnicima i njihovim nalogodavcima”, stoji u saopštenju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR