Glas Javnosti

UHVAĆENI U LAŽI! Otkrivamo stvarnu pozadinu pokušaja crnogorskog režima da za povratak korone optuži Srbiju!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Mediji objavili da je u Crnoj Gori utvrđeno novih sedam slučajeva zaraze koronavirusom, iako su tamošnje vlasti još krajem maja vrlo pompezno saopštile da je Crna Gora prva evropska “corona free” (slobodna od korone) destinacija.

Momentalno su se oglasili jurišnici režima višedecenijskog diktatora Mila Đukanovića, ovog puta oličeni u direktoru Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Jevtu Erakoviću, koji je pohitao da izjavi kako su novooboleli zaraženi u Beogradu, gde su prisustvovali fudbalskom “večitom derbiju”, odigranom 10. juna na stadionu Partizana.

Međutim, dobro obavešteni izvori bliski vrhu crnogorskog režima, koji su insistirali na anonimnosti, preneli su nam ekskluzivnu vest da niko od državljana Crne Gore koji su bili u Beogradu i prisustvovali derbiju zapravo nije zaražen, nego da je reč o još jednom zamešateljstvu u (lošoj) režiji Đukanovićeve Demokratske partije socijalista (DPS).
Naime, “oboleli” su ustvari aktivisti DPS, zdravi kao dren, koji su u bolnicu poslati po partijskoj direktivi, kako bi navodno prisustvo koronavirusa kod njih bilo iskorišćeno za nove optužbe crnogorskog režima na račun Srbije u vezi sa merama prema epidemiji, i ujedno za
produžavanje zabrane ulaska državljana Srbije u Crnu Goru.
Osim pokušaja da spreče “srpsko mešanje” u predstojeće parlamentarne izbore, o čemu smo već izveštavali, crnogorske vlasti na ovaj način nastoje da stvore prostor da, pod izgovorom navodnog ponovnog razbuktavanja epidemije, zabrane javna okupljanja sa više od 200 učesnika, ciljajući pre svega na protestne šetnje i litije za odbranu svetinja Srpske pravoslavne crkve (SPC).
Ipak, pošto je prozret i ovaj pokušaj Đukanovićevog režima da odgovornost za sopstvena nepočinstva svali na Srbiju, i istovremeno nastavi da tlači sopstvene građane samo zato što su ustali u odbranu svoje vere i identiteta, ostaje da se vidi kojim će još “kečevima iz
rukava” pribeći u očajničkom pokušaju da se i nakon izbora održe na vlasti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR