Glas Javnosti

Udarno: Novi podaci o ponovnoj pojavi korone u Crnoj Gori

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Nakon što je crnogorski režim, očigledno prerano proglašavajući Crnu Goru za “corona free” državu, potrčao da za pojavu novih slučajeva koronavirusa kao odgovorne označi svoje građane koji su prethodno boravili u Srbiji, ekskluzivna saznanja krugova bliskih vrhu vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) ukazuju da su među najnovijim slučajevima zaraze koronom tast i tašta potpredsednika crnogorske Vlade, ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja i predsednika Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti (NKT) Milutina Simovića.

Kako smo saznali, do pojave korone u Simovićevoj familiji došlo je nakon što je njegov tast Batrić Bulatović pre nekoliko dana prisustvovao sastanku ogranka DPS u Kolašinu, gde se i zarazio. Inače, pošto je kod Simovićevih tasta i tašte ustanovljeno prisustvo korone, oni su po hitnoj proceduri prebačeni u zgradu stare bolnice u Podgorici.

Iako i dalje ne odustaje od pokušaja da Srbiju označi kao jednu od najproblematičnijih destinacija u regionu kada je reč o epidemiološkoj situaciji, režim apsolutnog gospodara Crne Gore Mila Đukanovića nije ni pomislio da bi ove insinuacije mogle da mu se vrate kao bumerang, što potvrđuje i okolnost da nakon otkrivanja slučajeva korone u Simovićevoj porodici u vrhu vlasti u Podgorici vlada pometnja zbog realne opasnosti da bi korona mogla da se proširi u redovima DPS. Sasvim dovoljno da se crnogorski režim posveti bujanju korone u sopstvenom dvorištu, i da malo manje koristi trenutnu situaciju za vođenje propagandnog rata protiv Srbije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR