Glas Javnosti

У ЦРЊОЈ ГОРИ НЕ ПОДНЕОСЕ ОЦИЛА: У Подгорици прекинуто суђење за покушај тероризма јер је оптужена у судницу дошла неприкладно обуче 

Crna Gora
Autor: Глас јавности / ТАНЈУГ / од 11.10.2018.

СУЂЕЊЕ за покушај тероризма у среду је прекинуто у суду у Подгорици јер је оптужена Бранка Милић у судницу дошла неприкладно обучена, чиме је, како је навела судија Сузана Мугоша, прекршила кућни ред и нарушила углед суда.

Оптужена Милићева (на слици) је на себи имала белу мајицу кратких рукава, са витезом који држи штит са нечим што личи на четири оцила. На полеђини мајице писало је "витезови православља".

Судија Мугоша је, након кратке паузе и консултације са својим већем, саопштила да није дозвољено облачење са било каквим обележјима и натписима на одећи.

Када су се камере угасиле, оптужена Бранка Милић је добацила са клупе "можда је 'За дом спремни' прикладније", на шта јој је судија одговорила кратко да је чула шта је саопштила.

Када је веће напустило судницу, оптужена је главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића питала да ли је због тога ратовао и зашто је није подржао. Катнић јој се тада обратио и рекао да чека погодан тренутак.

Наставак суђење заказан је за данас у девет сати.

Глас јавности / ТАНЈУГ / од 11.10.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR