Glas Javnosti

CRNA GORA U PANICI! SVE ĆEMO POBITI, NIKO NEĆE OSTATI ŽIV! Prekinuta nastava, dojave o bombama u školama širom zemlje (FOTO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Zbog dojava o bombama u školama širom Crne Gore, nadležni su odlučili da obustave nastavu.

Dojave o postavljenim bombama stigle su školama u Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju, Cetinju, Plavu, Gusinju, Petrovcu, Kolašinu..., prenose Vijesti.

Crnogorsko Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta odlučilo je da danas prekine nastavu u svim školama u Crnoj Gori zbog pretećih anonimnih poruka, koje su osvanule jutros na brojnim zvaničnim školskim mejlovima.

Vijestima je nezvanično rečeno iz policije da su njihovi službenici na terenu.

Javljeno je da je bomba navodno postavljena u Osnovnoj školi "Savo Ilić" u Kotoru, i u barskim osnovnim školama Blažo Jokov Orlandić" i "Anto Đedović", zbog čega su učenici jutros vraćeni kući.
00 

Takođe, sve osnovne škole u Herceg Novom su evakuisane, kao i obe škole na Cetinju.

Direktori osnovnih škola u Nikšiću dobili su putem mejla upozorenje da su u tim ustanovama postavljene bombe. Deca su vraćena kućama, a policija preduzima dalje radnje.

U međuvremenu, dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravima stigle su i na adrese opština Nikšić i Bar.

Portal Jedro javio je da je evakuisana zgrada Opštine Bar, u kojoj se nalaze sud, tužilaštvo i stranačke prostorije. Zaposleni su napustili objekat, a policija ne dozvoljava pristup zgradi, navodi portal.

Predsednik Opštine Nikšić pozvao je građane da ostanu mirni, rekavši da će policija odraditi svoj posao i evakuisati ljude iz objekata. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR