Glas Javnosti

STRIC MILOVOG GRADONAČELNIKA BUDVE PORUČIO: 'Vrati mandat koji si PENDREKOM dobio, nemoj da nas sramotiš!'

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Petar Pero Divanović iz Paštrovića, član SNP-a od osnivanja, i rođeni stric Nikole Divanovića, koji je na silu postavljen za predsednika Opštine Budva, pozvao je svog sinovca da vrati mandat jer mu ne pripada.

-U skladu sa slobodarskom i svetosavskom tradicijom Paštrovića, obraćam se javnosti Budve i Crne Gore ovim saopštenjem.

Najoštrije osuđujem sve napade na Mitropoliju crnogorsko-primorsku Srpske pravoslavne crkve. Takođe, najoštrije osuđujem krađu narodne izborne volje koja se desila od strane Demokratske partije socijalista i njenih satelita i brutalnu upotrebu sile od strane policije nad mirnim i ponosnim budvanskim narodom.

Ali takođe osuđujem i postupak mog bratanića Nikole Divanovića, koji je grubom silom i uz pomoć policije, pendreka i suzavca, izabran za tobožnjeg gradonačelnika, čime je grubo uvredio svoje pretke i čestite Paštroviće i bacio na sebe ljagu.

Pozivam ga da predsednički mandat ostavi onome koga je narod izabrao i vrati se iskonskim vrednostima svog plemena i barjaktarske kuće Divanovića.

Svi srebroljupci su kroz istoriju osuđeni na prezir i bojkot sredine u kojoj žive. Ne dozvoli, sinovče, da takav beleg obeleži i tebe.

Za dva meseca će redovni izbori u našem gradu, pa se kandiduj do mile volje i ne brukaj se više. Samo što će prebijeni i poniženi Budvani tada, 30. avgusta, jednim potezom olovke na političku marginu, da ne upotrebim neku grubu reč, poslati sve izvršitelje ovog puča protiv naroda, uključujući i tebe Nikola- poručio je on.

(Izvor: IN4S)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR