Glas Javnosti

Čukarički priznao grešku sa Matićem, pa ga smenio nakon jednog remija

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Smena u srpskom fudbalu

Čukarički je saopštio da je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Igorom Matićem. Bivši kapiten kluba preuzeo je ekipu sredinom avgusta, kada su se "brđani" rastali sa trenerom Dušanom Kerkezom (koji je inače do tada imao jedan remi), dok sada Matić odlazi zbog nedovoljno dobrih rezultata ove jeseni.

foto:društvena mreža X

Na 16 utakmica u Superligi imao je učinak od šest pobeda, četiri remija i šest poraza, dok je u Evropi izgubio svih osam utakmica. Prvo od Olimpijakosa u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a zatim po dva puta od Ferencvaroša, Fiorentina i Genka u grupnoj fazi Konferencijske lige. Čukarički je takmičenje u Evropi završio sa gol-razlikom 2:16, a posebno je ubedljiv bio poraz od Viole koja ih je nadigrala na "Frankiju" 6:0.


"Klub sa Banovog brda i mladi trener raskinuli su ugovor, a u narednim danima uprava belo-crnih imenovaće novog šefa stručnog štaba", saopštio je Čukarički nekoliko dana nakon poslednje utakmice u domaćem prvenstvu ove jeseni koju je Čukarički dobio 3:0 protiv Mladosti.

Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR