Glas Javnosti

SKANDAL! OTAC joj se BORIO ZA NAŠ NAROD, a MARIJA MILOŠEVIĆ u koloni PROTIV SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE? (FOTO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Marija Milošević, ćerka nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, koja već godinama živi u medijskoj ilegali u vili na Cetinju, sudeći po fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, oseća se Crnogorkom i brani interese antisrpskog režima koji svim naporima pokušava da osujeti srpsku zajednicu u toj zemlji.

Naime, kako tvrdi jedan korisnik društvenih mreža, njen automobil, požarevačkih registracija, uslikan je u koloni automobila koja se uputila na Cetinje kako bi osujetila ustoličenje mitropolita Joanikija.

Preko krova automobila razvučena je crnogorska zastava, a na mrežama stoji da je ovo baš njen automobil.

I dok je njen otac kod dela stanovnika Srbije važio za čoveka koji se svim silama borio za interese srpskog naroda, kako tokom ratova devedesetih i bombardovanja tako i nakon toga u tribunalu u Hagu, Marija je odlučila da zauzme suprotnu stranu i priključi se onima koji svim silama pokušavaju da satanizuju prava srpskog naroda koji živi u Crnoj Gori.

Podsetimo, Marija je nakon sloma režima njenog oca posle petog oktobra život nastavila u Crnoj Gori gde na Cetinju poseduje vilu opasanu visokim ogradama i retko se pojavljuje u javnosti.

Protesti protiv ustoličenja

Podsetimo, 22. avgusta pred manastirom na Cetinju organizovan je protest protiv odluke da se Joanikije ustoliči za mitropolita Srpske pravoslavne crkve.

Kako je pred nekoliko hiljada okupljenih građana saopštio građanski aktivista Peđa Vušurović oni ne brane srpskom patrijarhu da ustoliči svog namjesnika u objektima koje je izgradila SPC u Crnoj Gori, "ali ne dozvoljavamo taj okupatorski čin u Cetinjskom manastiru kao viševjekovnom simbolu crnogorske duhovne, državne i nacionalne samobitnosti i slobode".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR