Glas Javnosti

SIN MU JE BIO TEŠKO BOLESTAN: Podgorica zavijena u crno, bivši policajac pobio porodicu

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Podgoricu je potresla porodična tragedija, u kojoj je penzionisani policajac ubio svoju ženu i maloletnog sina, a onda izvršio samoubistvo.

Penzionisani policajac M. D. (52) sinoć je u podgoričkom naselju Tološi ubio suprugu V.D. (50) i sina Đ. D. (13), a potom izvršio samoubistvo. U saopštenju Uprave policije navedeno je da je motiv ovog zločina bilo akumulirano zdravstveno stanje nesrećnog dečaka (13).

Prema dostupnim podacima, Uprava policije trenutno sumnja da je motiv za izvršenje ovog zločina "akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim problemima člana porodice, dečaka koji je tragično preminuo".

Kako navode podgorički mediji, porodična tragedija dogodila se oko pola jedan ujutru.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je M. D. bio njihov penzionisani službenik, dok je V. D. bila prosvetni radnik.

- Na licu mesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudelovanje veštaka balističke struke i službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica - saopšteno je iz policije.

Kako navode, prema za sada raspoloživim informacijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posedu.

Na licu mesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posedu.

Glas javnosti / A06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR