Glas Javnosti

Saznajemo: Oni stoje iza demoliranja kuće i maltretiranja porodice Milana Kneževića!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Nakon izbornog debakla Demokratske partije socijalista (DPS) i izvesnog formiranja nove Vlade koju će činiti liste “Za budućnost Crne Gore”, “Mir je naša nacija” i “Crno na belo”, polako ali sigurno otkriva se pozadina i nalogodavci brojnih nedela odlazećeg režima, usmerenih prema predstavnicima dojučerašnje opozicije.

Tako smo od dobro pozicioniranih izvora u Upravi policije (UP) Crne Gore saznali ko stoji iza demoliranja porodične kuće lidera Demokratske narodne partije (DNP) i jednog od čelnika Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića krajem januara ove godine, kojom prilikom su privedeni njegova majka Ratka i brat od strica Goran.

Naime, radi se o trojici rukovodilaca Centra bezbednosti (CB) Podgorica, konkretno o načelniku CB Milovanu Pavićeviću, načelniku Odeljenja kriminalističke policije Milošu Vučiniću i šefu Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u istom CB Srđanu Koraću. Kako su nam preneli pomenuti izvori, ova trojica, u strahu od mogućih posledica i odgovornosti na koju će ih sasvim izvesno pozvati nove vlasti, pokušavaju da što je pre moguće uklone sve tragove svoje umešanosti u navedeno nepočinstvo, kojim je naneta ne samo velika materijalna šteta, već i duševna bol Kneževićevoj porodici.

Očigledno je da nakon pada DPS ubrzano padaju mnoge maske, zbog čega po konstituisanju nove Vlade treba očekivati krivično procesuiranje nalogodavaca i izvršilaca brojnih nedela, činjenih u interesu i za potrebe bivšeg režima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR