Glas Javnosti

Savet za kontrolu policije Crne Gore: Veljović da kaže da li je i koliko osoba uhapšeno tokom proslave Dana nezavisnosti!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Predsednik Saveta za građansku kontrolu rada policije, Aleksandar Saša Zeković je objasnio da se u medijima i na društvenim mrežama pojavio određeni broj snimaka sa proslave Dana nezavisnosti u kojoj je učešće uzeo značajan broj građana.

Savet za građansku kontrolu rada policije tražio je od direktora Uprave policije Veselina Veljovića da ih informiše da li su policajci juče i ako jesu gde, zbog čega i koliko osoba uhapsili tokom proslave Dana nezavisnosti.

-Kako su i dalje na snazi protivepidemijske mere Vlade Crne Gore, Savet za građansku kontrolu rada policije, po sopstvenoj inicijativi, zatražio je od direktora Uprave policije, Veselina Veljovića, da detaljno informiše, po centrima odeljenjima bezbednosti, o procesuiranju građana zbog kršenja tih mera ali i eventulano učinjenih drugih prekrašaja ili krivičnih dela tokom proslave državnog praznika- kazao je "Vijestima", predsednik Saveta, Aleksandar Saša Zeković.

On objasnio da se u medijima i na društvenim mrežama pojavio određeni broj snimaka sa proslave Dana nezavisnosti u kojoj je učešće uzeo značajan broj građana.

Foto: youtube/print screen

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR