Glas Javnosti

SAMO BAHATO! Pljuje Srbe i šetka Luj Viton krpice od 5.000 dolara! (FOTO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Supruga Mila Đukanovića, Lidija, tokom posete Grčkoj na sebi nosila Lui Viton bluzu koja vredi 1.250 dolara, kao i sako iste marke u vrednosti od 3.600 dolara. To otkriva Marina Vukalović iz Prave Crne Gore na osnovu fotografija objavljenih na zvaničnom sajtu Predsednika Crne Gore.

Na njima se može videti da je supruga predsednika i ovaj put odabrala ekstremno skupu odeću, u vrednosti pet puta većoj od njene mesečne zarade - navela je Vukalović.

Prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije, kaže ona, predsednik Crne Gore zarađuje mesečno oko dve hiljade evra, a njegova supruga skoro 900 evra.

- Dok prosečan građanin mesečno nema dovoljno novca da kupi osnovne namirnice i jedva sastavlja kraj sa krajem, supruga predsednika umesto da bude primer svim građanima i ovaj put se bahati - poručuje Vukalović i nastavlja:

- Podsetićemo da je Đukanović više puta u zadnje vreme dovodio u pitanje povećanje zarada u okviru projekta Evropa sad, a da je ranije imao i ispade kada je davao izjave da je gorivo luksuzna roba - dodaje ona. 

Prava Crna Gora poziva Agenciju za sprečavanje korupcije da ispita kojim novcem supruga predsednika države kupuje ovako skupe stvari, imajući u obzir njena mesečna primanja, jer ovo nije prvi put eksponiranja luksuza koji sebi ne daju za pravo ni predstavnici mnogo bogatijih država, a kamoli obični građani.

- S obzirom da je ASK kažnjavala poslanike i ministre nove vlasti zbog nekoliko desetina evra, pozivamo ih da i ovaj slučaj detaljno ispitaju i procesuiraju, u nadi da neće, kao i svaki put do sada, progledati kroz prste na skupe komade odjeće supruge predsednika Crne Gore Lidije Đukanović - zaključuje Vukalović.

BONUS VIDEO:  IZ CRNE GORE NESTALO 3,5 TONE KOKAINA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR