Glas Javnosti

PROPALA IDEJA KOTORSKOG KLANA: Telefoni dronom "sleteli" na krov Istražnog zatvora u Spužu, radnik na kvoru uočio nešto čudno

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Na krovu Istražnog zatvora u Spužu pronađena su četiri mobilna telefona, koja je, najverovatnije, ispustio dron, rečeno je medijima iz više izvora iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS). Prema istim informacijama, mobilni telefoni pronađeni su u dva zamotuljka, a nadležni utvrđuju kada su “doleteli” na krov pritvorske jedinice.

”Telefone je pronašao radnik koji je popravljao krov i o tome obavestio službenike Istražnog zatvora. S obzirom da su bili natopljeni vodom, pretpostavlja se da su tu od ranije, kada smo osujetili pokušaje pojedinaca da dronom ubacuju telefone pritvorenim licima”, kazao je jedan od sagovornika,

Drugi izvor medija, rekao je da su telefoni najverovatnije greškom ispušteni na krov, odnosno da je neko slabo navodio dron.


”Nije isključeno da su bili namenjeni nekom od članova kotorskih klanova čije sobe su na poslednjem spratu, odmah ispod krova. Nejasno je, ipak, kako su promakli službenicima koji rade na karauli”, kazao je taj izvor.

Iz UIKS-a objašnjavaju da je dron nadletao spuške bedeme pre oko pola godine, te da su tada sumnjali da je u pitanju pokušaj donošenja nedozvoljenih supstanci ili predmeta, pišu podgoričke Vijesti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR