Glas Javnosti

PRETUČEN TINEJDŽER U PODGORICI: Uhapšena trojica mladića iz Crne Gore

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Rasvijetljen sinoćnji napad grupe nasilnika na tinejdžera koji je na sebi imao dres Crvene zvede

Osamnaestogodišnji Lazar Radulović, Obren Kovačević i Aleksa Grgović uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno pretukli D. R. i nasilničkog ponašanja na štetu M. P, saznaju "Vijesti."

Informaciju da je rasvetljen sinoćnji napad grupe nasilnika na tinejdžera koji je u klubu sa prijateljima igrao šah za podgorički dnevnik potvrdio je i rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović.

"Zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda na štetu D. R. i nasilničkog ponašanja na štetu M. P. slobode su lišeni L. R, O. K. i A. G.", rekao je Milanović.

Više osoba sinoć je u centru Podgorice pretuklo tinejdžera D. R, koji je zadobio teže povrede samo zato što je na sebi imao dres Crvene zvezde. Prema informacijama portala, do incidenta je došlo u igraonici PS Gejmer kada su četiri osobe napale tinejdžera zbog dresa Crvene Zvezde koji je imao na sebi.

Podgoričke Vijesti saznaju da je Radulović sa grupom muškaraca prišao tinejdžeru D.R. i pitao ga da li na sebi nosi majicu sa obeležjima fudbalskog kluba Crvena zvezda, a nakon što je on odgovorio potvrdno, tražio je od njega da dres skine. Kada je mladić, koji je u klubu igrao šah sa svojim društvom to odbio, počeli su da ga tuku palicama.

Nakon što je izgubio svest iscepali su mu dres i pobegli.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR