Glas Javnosti

ЂУКАНОВИЋИ ИМАЈУ ТРИПЕР? ПАНИКА У ФАМИЛИЈИ

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Iako su ne samo crnogorska javnost, nego i vrh vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) prethodnih dana ozbiljno uzburkani vešću da je dugogodišnji crnogorski diktator Milo Đukanović zaražen koronavirusom, te da je njegova klinička slika veoma ozbiljna, od dobro obaveštenih krugova u crnogorskom zdravstvu saznali smo da je u pitanju samo jedan deo ukupne Đukanovićeve anamneze. Naime, pomenuti krugovi, koji su zbog delikatnosti podataka i opravdanog straha za sopstvenu bezbednost insistirali na anonimnosti, preneli su nam da je kod Đukanovića nedavno ustanovljeno prisustvo bakterije ureaplazme, ali i, što je daleko šokantnije – gonoreje! Da stvari budu još užasnije, Đukanović je gonorejom, u narodu poznatom i kao triper, zarazio i svoju suprugu Lidiju!

Inače, podatak da je kod Đukanovića ustanovljeno prisustvo polno prenosive bolesti predstavlja par ekselans potvrdu onoga o čemu se širom Crne Gore poodavno priča – da Đukanović, u želji da izgradi imidž velikog balkanskog Don Žuana, nije previše izbirljiv i oprezan u odabiru svojih “meta”, te da su se na njegovoj listi “recki” našle mnogobrojne žene i više nego sumnjivog morala. Očigledno je da su sada ove ljubavne vratolomije došle na naplatu, te da je Đukanović doveo u opasnost i zdravlje svoje supruge. Zbog toga je u ovim teškim danima, kada epidemija koronavirusa hara čitavim regionom, crnogorski zdravstveni sistem u stanju uzbune, ali ne da bi ublažio posledice epidemije, nego da bi što pre izlečio bračni par Đukanović, i sprečio da pukne bruka koja bi mogla da ima nesagledive posledice po crnogorski režim.

Međutim, zahvaljujući časnim pojedincima iz crnogorskog zdravstva, kojima je dozlogrdilo bahato i razvratno ponašanje sladostrasnog crnogorskog diktatora, za očekivati je da će podatak da je Đukanović “zakačio” polnu bolest kao bomba odjeknuti u crnogorskoj javnosti, te da će njegov odjek ozbiljno uzdrmati ambicije Đukanovića i njegove kamarile da i nakon parlamentarnih izbora, koji bi trebalo da budu održani do kraja godine, nastave da jašu na grbači crnogorskog naroda.

 

IZVOR: Nacionalist

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR