Glas Javnosti

Prekršajne prijave protiv Carevića i Jovanovića, uhapšeni Ivanović i Đurović

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednika Mesne zajednice Bečići Predrag Ivanović i Dragan Đurović uhapšeni su zbog sumnje da su jutros napali pripadnike obezbeđenja ispred zgrade Skupštine Opštine Budva.

Zbog istog incidenta u Budvi prekršajne prijave su podnete i protiv bivšeg predsednika Opštine Marka Carevića i bivšeg šefa kabineta Nikole Jovanovića.

- Jutros su, nakon incidenta koji se dogodio ispred zgrade Opštine Budva kada je više osoba pokušalo nasilno da uđe u zgradu Opštine, pripadnici obezbjeđenja angažovani na obezbjeđenju ovog objekta podnijeli prijavu protiv četiri osobe Centru bezbjednosti Budva. Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i pozvala M.C, N.J, P.I. i D.Đ. da pristupe u službene prostorije radi prikupljanja obaveštenja od građanina - navedeno je u saopštenju Uprave policije.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naredio da se Ivanović i Đurović uhapse zbog sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Protiv Carevića i Jovanovića policija će podnijeti prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

(Izvor: portalanalitika.me) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR