Glas Javnosti

Poslušnik DPS zaposlen u Vladi Srbije: Radi u Ministarstvu pravde, a redovno glasa u Crnoj Gori (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Službenik ministarstva pravde Republike Srbije Marko Dragomanović, za kog postoji osnovana sumnja da je nelegalnim putem došao do velikog novca, pored srpskog poseduje i crnogorsko državljanstvo.

Redovno glasa na izborima u Crnoj Gori, što se vidi iz izvoda za biračko mjesto Dobrota 1, gde je glasao i na predsedničkim izborima 2018.

Foto: In4s

Dragomanovići su inače porodica bliska DPS-u i obavljali su i obavljaju mnoge javne funkcije.

Markov brat, Srđan Dragomanović, član je DPS i bivši menadžer opštine Kotor, protiv kojeg je pokrenut i krivični postupak zbog poziva na linč predsednika opštine.

Kritikujući druge, Srđan se naravno nije izjašnjavao o sličnom slučaju u svojoj porodici gde brat Marko platu i povlastice dobija od Ministarstva pravde Srbije, a glasa u Kotoru. Takođe, bez obzira na brata koji je zaposlen u srpskoj Vladi, ne propušta priliku da na loš način piše o Srbiji, a ni o vernicima SPC u Crnoj Gori.

Njihov otac Nikola, bivši predsednik OO DPS, nekada je bio generalni direktor “Jugopetrola” AD, a nakon privatizacije ovog preduzeća policija je protiv njega podnela krivičnu prijavu, dok su ga radnici optuživali da su pod njegovim rukovodstvom nestali milioni, a da je kompletan rukovodeći kadar od toga prihodovao veliki broj nekretnina.

(Izvor: In4s)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR