Glas Javnosti

POSLEDICE BRUTALNOG PREBIJANJA U BUDVI: Policija Radetiću oštetila vid i nanela povrede bubrega! (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Doktor ekonomskih nauka Predrag Radetić brutalno je pretučen pre nekoliko dana u Budvi. Iako nije pružao otpor, pripadnici Posebne jedinice policije šutirali su Radetića i tom prilikom mu naneli teške telesne povrede.

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević obavio je na svom FB profilu da je Radetiću oštećen vid kao i da trpi jake bolove u bubrezima.

Foto: IN4S

"Peđa Radetić je brutalno pretučen u Budvi, od strane partijske milicije DPS-a".

-Partijska milicija je tokom terorističkog napada na Budvu i njene mirne građane koji su protestovali protiv prekrajanja izborne volje građana, brutalno pretukla Peđu Radetića koji nije pružao nikakav otpor i koga su, dok je ležao na zemlji krvnički udarali u bubrege i sipali mu bojni otrov u spreju direktno u oči- ističe Medojević.

Foto: IN4S

Prema nalazu oftamologa, Radetić ima svega 20 posto vida i ima nesnosne bolove u bubrezima, što je, kako kaže Medojević, posledica krvničkih udaraca na zemlji od strane dvojice batinaša.

Foto: IN4S

-Peđa je očigledno,  od strane DPS bio targetiran kao meta napada jer je kao i stotine hiljada drugih podržavao litije i izražavao svoje nezadovoljstvo prema namerama satanističke sekte da otima svetinje. Uspostavio sam komunikaciju sa Peđom i na Odboru za bezbednost i Skupštini sam javno izneo ovaj ekstremni slučaj policijske brutalnosti i protizakonite zloupotrebe milicije u odbrani vlasti i para šefova DPS- kaže Medojević.

On dodaje, da će svi koji su učestvovali u torturi nad Peđom i svim drugim građanima Budve i Crne Gore krivično odgovarati pred sudovima slobodne Crne Gore.

-Zato je zadatak svakog poštenog i odgovornog građanina Crne Gore da se pridruži OPŠTENARODNOM POKRETU ZA POMIRENjE I BUDUĆNOST i preuzme svoj deo odgovornosti za oslobođenje države i naroda od okupacije lopovske satanističke sekte DPS. Najveća opasnost po ovaj narod i državu dolazi od lopovske sekte na vlasti. Kao što je rekao Mitropolit Amfilohije "oni brane samo vlast i pare, državu moramo braniti mi"- zaključio je Medojević.

Podsetimo, Radetić je doktor ekonomskih nauka sa Šefildskog univerziteta iz Velike Britanije, bankarski ekspert, konsultant iz oblasti ekonomije, saradnik mnogih svetskih banaka i britanski državljanin.

(Izvor: IN4S)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR