Glas Javnosti
posta

PONIŠTAVA SE 'MILOV SPISAK': Krivokapić Srbima ukida zabranu ulaska u Crnu Goru?!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Prethodna vlast u Crnoj Gori donela je zabranu ulaska građanima Srbije u tu zemlju, ali mediji javljaju da će ta zabrana uskoro biti ukinuta od strane sadašnje vlasti.

Dugačak je spisak onih koji ne mogu da uđu iz Srbije u Crnu Goru, a samo neki od njis su: akademik Matija Bećković i pevač Vlado Georgiev.

Na čeli sa njima, svim srpskim državljanima koji se nalaze na “spisku Mila Đukanovića”, biće ukinuta ova zabrana u narednom periodu.

Foto: Medija Centar

-Krivokapić planira da ponišiti ovu odluku Mila Đukanovića i njegove Demokratske partije socijalista. Prethodno je neophodno da se proveri procedura, ali svakako želimo da naglasimo da raspoloženje za tako nešto postoji, kao i odlučnost da se takva zabrana poništi- navodise za portal Nova.rs.

Podsetimo, krajem 2018. godine crnogorska policija je zabranila ulazak u tu zemlju Matiji Bećkoviću, istoričarima Čedomiru Antiću i Aleksandru Rakoviću, s objašnjenjem da ugrožavaju sigurnost Crne Gore, a takvo obrazloženje dočekalo je i pevača Vladu Georgieva, kojem je u avgustu ove godine zabranjen ulazak u Crnu Goru.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR