Glas Javnosti

POČELA SEDNICA: SNP odlučuje o učešću u Abazovićevoj vladi

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Na sednici Glavnog odbora, Socijalistička narodna partija (SNP) trebalo bi da donese odluku o eventualnom učešću u manjinskoj vladi. Sednica je počela u 15 sati.

U Podgoricu su stigli i članovi nikšićkog odbora SNP-a koji se protive učešću te partije u mogućoj manjinskoj vladi sa DPS-om, a Tomislav Bulajić iz nikšićkog SNP-a je izjavio da su svi članovi odbora iz tog grada jednoglasno bili protiv najave o učešću u manjinskoj vladi, da bi, kako je naveo, u međuvremenu promenili mišljenje.

- Nemojte me pitati zašto, to je tipično crnogorski. Slavko Perović — Liberalni savez, Novak Kilibarda — Narodna stranka, Darko Pajović — Pozitivna, Drago Đurović — Nikšić, Stevan Džaković — Budva, Bruna Lončarević — Kotor. To se zove izdaja - rekao je Bulajić, a preneo Sputnjik.


Vladimir Joković, lider SNP-a ranije je ukazao da je za odluku na Glavnom odboru potrebna dvotrećinska podrška i da je predsedništvu SNP-a prihvatljiv ulazak u manjinsku vladu, pod uslovima koje su postavili i uz dogovor o svakom detalju.

- Glavni odbor će odlučiti o ulasku, a predsedništvo je samo konsultativni deo i ono nema moć odlučivanja - objasnio je Joković.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR