Glas Javnosti

OVO JE BIVŠI POLICAJAC KOJI JE U PODGORICI UBIO PORODICU PA SEBE! (FOTO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Penzionisani policajac Mileta D. (52) je u Trebinjskoj ulici u podgoričkom naselju Tološi ubio suprugu Veru D. (50) i njihovog sina Đ. D. (12), a potom izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama iz Uprave policije, navodi se da je motiv dvostrukog ubistva bio taj što nije bio u stanju da se nosi sa bolešću svog sina.

Niko nije mogao da nasluti da će neko ko je radio kao čuvar reda i mira nakon odlaska u penziju pištoljem hladnokrvno ubiti svoju ženu Veru koja je radila kao profesorka u osnovnoj školi i njihovog maloletnog sina.

Podsetimo, porodični zločin dogodio se pola sata posle ponoći.

U saopštenju Uprave policije se navodi da je M. D. bio njihov penzionisani službenik, dok je V. D. bila prosvetni radnik.


(Foto: Privatna arhiva)

- Na licu mesta uviđaj je izvršen od strane državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudelovanje veštaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbednosti Podgorica - saopšteno je iz policije.

Kako navode, prema za sada raspoloživim informacijama pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog dela je bio u privatnom posedu.


Kuća gde se dogodio užasan zločin (Foto: Rina)

"Čula se buka, a potom i pucnji"


Neutešne komšije navode da nisu mogli ni da pomisle da dogodilo ovakav zločin.

- Čula se buka iz svađa iz njihovog stana, a potom i pucnji, ali nismo ni pomišljali da se desio ovakav zločin. Ovo je nezapamćeno, ne možemo sebi da dođemo čitavo jutro. Bili su normalna porodica, on policajac u penziji a žena prosvetni radnik. Imali su možda problema ali ništa ne može da bude razlog ovog užasa koji se dogodio - kažu komšije koje takođe žive u Trebinjskoj ulici.


(Foto: Privatna arhiva)

U kući bila i ćerka?

Prema još uvek zvanično nepotvrđenim informacijama u trenutku zločina se u stanu nalazila i kćerka, koja je uspela da pobegne iz stana. Ovaj podatak još uvek crnogorska Uprava policije nije potvrdila u svom saopštenju.

Dvostruko ubistvo i samoubistvo izvršeno je vatrenim oružjem, koje je bilo u legalnom posedu M. D.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR