Glas Javnosti
posta

OPŠTI HAOS NA AERODROMU U TIVTU: Putnike sa decom smestili u boksove!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Letovi iz Tivta ka Beogradu satima su odlagani, a za to vreme putnike su, iz crnogorske avio kompanije, smestili u male prostorije nalik boksovima na tivatskom aerodromu.

Veliki broj putnika bio je sa decom.

- Posle nekoliko sati čekanja u boksovima, u jednom momentu su nas odveli do aviona. Ušli smo u letelicu, gde smo čekali sat vremena. Međutim, čekanje je bilo uzalud, a onda su nam rekli da izađemo napolje i da avioni ne mogu da polete zbog lošeg vremena - rekao je jedan od putnika, prenosi Kurir.

Saopšteno je da će autobusima biti prevezeni u Podgoricu i da će odatle poleteti ka Beogradu. Inače, prema rečima jednog od putnika, avioni Er Srbije su sinoć poleteli iz Tivta.

Kompanija Air Montenegro saopštila je da su letovi na relacijama Tivat - Beograd i Beograd - Podgorica otkazani zbog određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteoroloških uslova.

Putnicima je obezbeđen smeštaj i danas će stići na svoje destinacije, prenosi RTCG.

- Jutros je deo putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija - Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku dana - navedeno je u saopštenju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR