Glas Javnosti

OPET HAOS U BUDVI Umalo FIZIČKI OKRŠAJ odbornika, bačen suzavac, a novinarka nasilno izbačena u hol (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Privatno obezbeđenje ispred zgrade Opštine Budva upotrebilo je hemijska sredstva tokom sednice na kojoj novoformirana većina bira nove predsednike Opštine i Skupštine Budve

U skupštinskoj hali umalo je došlo do fizičkog kontakta između odbornika Krsta Rađenovića (SNP) i Milije Sekulovića (DPS).

Odbornici Demokratskog fronta i SNP-a ušli su na sednicu nove većine u SO Budva posle brojnih peripetija sa privatnim obezbeđenjem na ulazu u holu zgrade.

Đorđe Vujović je snimio kandidata za novog gradonačelnika Nikolu Divanovića unutar sale obraćajući se javnosti da je doveden iz Podgorice da zaduži Budvu za 40 miliona evra. Ubrzo je na sednicu upalo i privatno obezbeđenje.

Janko Dimić (DF) kazao je da je bačen suzavac i da su odbornici isterani.  Krsto Rađenovic (SNP) kazao je da je odbornik bačen na zemlju i prskano mu u oči i da su maltretirani od strane organizovane kriminalne grupe (OKG).

Odbornici Krsto Rađenovic (SNP) i Dejan Božović (DF) odvedeni su u policiju. Odbornici nove skupštinske većine u Budvi, ušli su ranije u zgradu Skupštine opštine Budva, ovog puta im je dozvoljeno na glavni ulaz, bez legitimisanja.

Simpatizeri DF-a dobacivali su nezavisnom odborniku Stevanu Džakoviću da ne ulazi u zgradu.

Krsto Rađenović (SNP) kazao je da je odbornik bačen na zemlju i prskano mu u oči i da su maltretirani od strane organizovane kriminalne grupe (OKG).

Odbornici Krsto Rađenovic (SNP) i Dejan Božović (DF) odvedeni su u policiju. 

Odbornici DF zaustavljeni na glavnom ulazu od strane privatnog obezbeđenja.

Predstavnici medija su zaustavljeni ponovo na ulazu. Novinarka "Pobjede" nasilno je izbačena hola, odbornici DF-a skočili da je brane od privatnog obezbeđenja. 

Novinarka Đurđica je podignuta i gurana u holu , da bi je potom izbacili napolje.

Medijima danas nije dozvoljeno od da prisustvuju sednici na kojoj će da se glasa o novom gradnoačelniku Budve, što je prvi put u istoriji budvanskog parlamenta.

(Izvor: Vijesti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR