Glas Javnosti

OPET HAOS U BUDVI: Policija čuva ulaz u zgradu, stigli Carević i Radović: "OSLOBODILI SMO OPŠTINU"

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Nedavno smenjeni i juče privedeni predsednik Opštine Budva Marko Carević i predsednik Skupštine Opštine Krsto Radović došli su jutros na radna mesta, kao što su juče i najavili, očekuju da će im policija pomoći da obavljaju radne obaveze.  

U zgradu Opštine su došli i funkcioneri nove vladajuće većine - lider budvanske Crnogorske Vladimir Bulatović i odbornica Demokratske partije socijalista Snežana Kuč.

Ispred zgrade Opštine dočekao ih je veliki broj policajaca, kao i okupljnih građana.

Cerević je trenutno u svojoj kancelariji zajedno sa Bulatovićem i Kučevom. Kako prenose, crnogorske "ViOPŠTINA JE OSLOBjesti", on je izbegao da se rukuje sa Bulatovićem. U kabinetu su i šef Nikola Jovanović, sekretar za investicije Mladen Mikijelj.

U svoj kabinet sa saradnicima je stigao i predsjednik SO Krsto Radović. On je poručio da je Opština oslobođena i krenuo je na sastanak.

Pre nego što su Carević i Radović stigli, privatno obezbeđenje nasrnulo je na odbornika Demokratskog fronta Đorđija Vujovića. On je prozvao Dragana Purka Ivančevića da je angažovao obezbeđenje.

Nakon što su Vujović i Pejović izgurani iz zgrade od obezbeđenja, građani su pokušali da probiju policijski kordon, ali poslije komešanja, odbornici du smirili masu.

Zgrada Opštine je u haosu, svuda je otpad od jučerašnjuih nereda, a zaposleni polako ulaze.

Podsetimo, juče je u Budvi došlo do incidenata kada se, nakon nasilnih hapšenja čelnika SO Budva, narod okupio ispred Centra bezbednosti skandirajući i zahtevajući njihovo oslobađanje.

Nekoliko sati nakon brutalnog privođenja, gradonačelnik Budve Marko Carević, predsednik Skupštine opštine Krsto Radović i ostali funkcioneri pušteni su na slobodu.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR