Glas Javnosti

Oglasila se crnogorska policija povodom likvidacije u Baru

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Mustafa je ubijen s leđa

Crnogorska policija oglasila se nakon surove likvidacije u Baru, gde je jutros ubijen Edmond Mustafa, koji slovi za člana organizovane kriminalne grupe.

Mustafu je napadač navodno izrešetao s leđa, sa motocikla u pokretu. Tamošnji mediji pišu da je u Mustafu ispaljeno najmanje deset hitaca.

Iz policije navode da se preduzimaju "opsežne operativno taktičke aktivnosti u cilju identifikacije i procesuiranja lica koje je lišilo života jednog pripadnika OKG u Baru".


"Danas je oko 09:10 časova u Makedonskom naselju u Baru došlo do upotrebe vatrenog oružja kojom prilikom je lišen života E.M., član jedne organizovane kriminalne grupe. Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti „Jug“ u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala preduzimaju opsežne mere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog dela ili više njih. Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvetljavanja ovog događaja", ističu u policiji.

Oni su potvrdili privođenje jedne osoba, koja je, kako se navodi, poznata policiji.

"Vrše se detaljne provere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela", dodaju u policiji.

Kako je navedeno, uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR