Glas Javnosti

Odlazeći režim u ropcu...Milo Đukanović i DPS pokušavaju da povrate podršku SAD i EU!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

U pokušajima da prekroje iskazanu volju građana Crne Gore Milo Đukanović i njegovi partneri iz vrha Demokratske partije socijalista (DPS) nastoje da povrate izgubljenu podršku SAD i EU.

Propagandna mašinerija DPS kroz sve dostupne resurse, plasira lažne vesti o tome kako će novoizabrana vlast navodno ugroziti nezavisnost Crne Gore, pokrenuti proceduru za istupanje iz NATO alijanse, te povući priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Pored toga, aktivisti DPS prizivaju, ali i fingiraju međunacionalne incidente, da bi stvorili lažnu sliku kako pristalice političkih opcija kojima su građani na izborima pružili poverenje ugrožavaju prava nacionalnih manjina u Crnoj Gori.
Međutim, više puta ponovljene izjave svih lidera buduće vlasti, ali što je još važnije, njihovi dosadašnji odgovorni postupci po svim ovim pitanjima, u potpunusti demantuju laži koje plasiraju ostaci Đukanovićevog režima.

Stanovnicima Crne Gore je jasno da se ništa od toga ne dešava, niti će se dešavati, već da je reč samo o  pokušajima opsena od strane poražene  političko-kriminalne hobotnice, koja u svom posmrtnom ropcu uopšte nevodeći računa o vitalnim interesima države i građana, ali ni o svom obrazu, sve podređuje  pokušajima da se održi na vlasti.
Situacija je u potpunosti jasna i Đukanovićevim nekadašnjim partnerima sa Zapada, koji su mu uskratili svoju podršku, što njegove postizborne postupke čini potpuno besmislenim...

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR