Glas Javnosti

OBAVEŠTENJE NA CRNOGORSKOJ PLAŽI PODELILO KORISNIKE DRUŠTVENIH MREŽA: Ko je u pravu – UGOSTITELJI ILI GOSTI?

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Na društvenim mrežama osvanulo je obaveštenje sa jedne plaže u Crnoj Gori, a mišljenja su podeljenja. Šta vi mislite, da li su u pravu turisti ili ugostitelji?

Iznajmljivanje ležajki dovoljno je razbesnelo sve cenama po kojima ih dobijate, a sada imamo malo drugačiji slučaj. Ležaljke koje pripadaju kafiću.

Kafići uz konzumaciju pića daju na besplatno korišćenje ležaljke i suncobrane, a jedan kafić je obaveštenjem pokušao da to učini jasnijim i isplativijim za njih.

- Suncobrani su deo kafića i zabranjeno je: celodnevni boravak, ostavljanje peškira, spavanje…“, piše na obaveštenju zakačenom na suncobran. U slučaju da ste baš rešili da ostanete, napomenuto je da je „za celodnevni boravak obavezna konzumacija minimum 30 evra- piše u obaveštenju.

Na fotografiju koja se deli po društvenim mrežama neki su prebrzo reagovali, jer nema smisla da plaćaš ležaljku s koje će te najuriti,a ima i onih koji se slažu s vlasnikom kafića, ukazujući na one koji ostave peškir da zauzmu ležaljku, a jedno piće piju ceo dan.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR