Glas Javnosti

NOVI UDARCI NA ĐUKANOVIĆA: Milovi saradnici rasprodaju sve i napuštaju 'brod koji tone'!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Dva crnogorska biznismena, inače bliska predsedniku Milu Đukanoviću, znatno su smanjila obim poslovanja u Crnoj Gori.

Oni su prodali deo svojih poslova u Crnoj Gori. Brano Mićunović, biznismen za kog su vezane brojne afere, prodao je Turcima polovinu svog dela u izgradnji hotelskog kompleksa u Budvi, pa će firma "Merit Montenegro" snositi polovinu troškova u iznosu od oko 17 miliona evra, a turska kompanija je upisana i kao suvlasnik zemljišta na kom je planirana izgradnja hotela od 12 spratova.

Drugi je Veselin Barović, koji je u poslednjih nekoliko nedelja započeo sa gašenjem i rasprodajom, pa je tako likvidiran investicioni fond "Eurofond", dok je 2. septembra prodat deo kompanije "Svis osiguranje".

Takođe, intresantno je i da je posle izbora u Crnoj Gori skočila potražnja iz Crne Gore za stanovima u elitnim beogradskim naseljima Vračar i Dedinje, pozivajući se na jednu agenciju za nekretnine.

„Partnerska agencija za nekretnine iz Beograda zabeležila je 168 upita za stanove i kuće na Vračaru i Dedinju, prosredstvom advokatstkih kancelarija iz Crne Gore. Neko planira da nas napusti“,, objavila je ta agencija na svom Fejsbuk profilu.

(Izvor: Glas javnosti/In4s/Sputnjik)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR