Glas Javnosti

NIKO NEĆE SA MILOM!: Pred izbore u Beranama PARTIJE JEDINSTVENE

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Sve političke grupacije koje će učestvovati na lokalnim izborima u Beranama, posebno one kojima se daje najviše šansi za dobar rezultat, jedinstvene su samo u jednom - niko od njih ne želi postizbornu koaliciju, niti bilo kakvu saradnju sa DPS, koji nastupa u koaliciji sa Bošnjačkom strankom, SD i liberalnom partijom!

Fric je postao prvi Amerikanac koji je osvojio titulu u Indijan Velsu još od 2001. godine, kada je to učinio Andre Agasi. Momak rođen u Kaliforniji osvojio je drugi trofej u karijeri.

"Postkoalicione saradnje neće biti sa DPS i partijama iz njihove koalicije. Svi ostali moraju da sačuvaju kulturu dijaloga, kako bi posle izbora mogli da sednemo za isti sto i razgovaramo o budućoj vlasti na nivou lokalne samouprave" - kaže nosilac liste "Berane zna najbolje - SNP" - Tihomir Bogavac, predsednik Opštine Berane.I predsednik opštinskog odbora Demokrata, Novica Obradović obećao je da nikada neće napraviti koaliciju sa DPS.

"Ne postoji ta fotelja, ta potreba za vlašću koja bi nas naterela da uđemo u takvu koaliciju. Mi smo formirani kako bismo ovaj grad i ovu zemlju oslobodilu te pošasti koja se naziva DPS" - jasan je Obradović.Nosilac liste "Za budućnost Berana - Demokratski front", Vuko Todorović, isključuje svaku mogućnost saradnje sa DPS nakon izbora u Beranama.

Da će participirati u lokalnoj vlasti, nakon izbora uveren je Mladen Premović, nosilac liste "Berane sad", ali je i siguran da neće praviti koaliciju jedino sa DPS i njihovim satelitima, prenose Novosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Ratko u 21.03.2022 09:08:25 h
     0 
naravno kad je P...a izdajnicka