Glas Javnosti

NEBOJŠA MEDOJEVIĆ NAPUSTIO PARLAMENT CRNE GORE: Lider DF podneo ostavku na mesto POSLANIKA!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević podneo je danas ostavku na funkciju poslanika Skupštine Crne Gore.

Medojević je ostavku podneo nezadovoljan funkconisanjem vlade Zdravka Krivokapića i na konferenciji za medije izneo niz kritika na račun vlade i premijera.

-Time su se stekli uslovi da ja ispunim svoje obećanje koje sam dao prilikom izbora vlade. Ja danas podnosim ostavku na poslaničko mesto u parlamentu, naveo je Medojević.

On je rekao da je Krivokapićeva vlada pokazala da nije vlada reformi ni diskontinuiteta, preneli su podgorički mediji.

Ako za šest meseci nisu pokazali rezultate, neće ih ni pokazati. Cilj vlade je uništenje DF-a. Vladom vladaju tajni centri moći", rekao je Medojević i istakao da je aktuelna vlada osnovana u dogovoru sa predsednikom Milom Đukanovićem.

Naveo je da vlada ignoriše parlament i da je očigledno da premijer Krivokapić želi da sam sa ministrima donosi odluke.

Tvrdi da se šest meseci troši novac bez kontrole, te da je predloženi budžet netačan i već probijen, a od poslanika se očekuje da glasaju za njega.

Medojević je rekao da nema informaciju da su druga dva lidera DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević imali dogovor sa mitropolitom Joanikijem oko budžeta, da se glasa za budžet pod uslovom da bude rekonstrukcije Vlade.

-Štetno je mešanja crkve u politička dešavanja u Crnoj Gori, rekao je Medojević.

Medojević je rekao da će povući svoje amandmane na budžet, te da je podneo ostavku na poslaničku funkciju.

(Glas jvnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR