Glas Javnosti

NASTAVLJAJU SE SUKOBI U DPS: Milo Đukanović OŠAMARIO Predraga Boškovića!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Od pouzdanih izvora bliskih Demokratskoj partiji socijalista (DPS), koji su preneli saznanja o sukobu na sastanku stranačkog vrha, održanom nakon nedeljnih izbora.

Došlo se do saznanja da napad lidera DPS i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića na ministra odbrane i koordinatora predizbornih aktivnosti DPS na severu Crne Gore Predraga Boškovića nije bio samo verbalne prirode, već da je Đukanović Boškovića doslovno ošamario.

Pritom, povod za ovakvu reakciju poslovično suzdržanog Đukanovića nije bio samo katastrofalan rezultat DPS na pomenutom području, već i to što je Bošković, zajedno sa svojim najbližim saradnicima, proneverio iznos u visini od 250 hiljada evra koji mu je Đukanović uoči izbora predao za kupovinu glasova pripadnika romske populacije, nastanjenih u podgoričkom naselju Konik, prenosi portal Nacionalist iz svojih pouzdanih izvora.

Podsećamo, Đukanovićeva reakcija je osokolila poslanika DPS Andriju Nikolića, sklonog imitiranju stranačkog šefa, da i sam počne da se unosi u lice i vređa zbunjenog i poniženog Boškovića. Ipak, da volu nije dopušteno što i Jupiteru, odmah po okončanju sastanka pokazalo je Boškovićevo obezbeđenje, koje je po kratkom postupku naučilo pameti Nikolića, tako što ga je brutalno pretuklo.

Teško da je iko mogao i pomisliti da bi se u DPS, kao do pre neki dan najmoćnijoj političkoj organizaciji u Crnoj Gori, mogle događati ovakve stvari, što samo ukazuje na razmere i brzinu sunovrata koji je zahvatio ovu stranku.

(Glas javnosti/Nacionalist.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR