Glas Javnosti

NA MAGISTRALI KOD KOTORA KO OD MAJKE ROĐENE: Samo su htele da se rashlade, a onda PAPRENO KAŽNJENE! (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Kotorsko Odeljenje budvanskog suda kaznilo je sa po 450 evra tri državljanke Ukrajine zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, odnosno nagosti i fotografisanja na javnom mestu.

Kako se navodi Ukrajinke su  počinile prekršaj iz člana 7 st 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog čega se na osnovu navedenog zakonskog propisa kažnjavaju novčanom kaznom u iznosu od po 450 evra.

Ukrajinke D.O. ( 19), V.R. ( 21) i R.K. ( 21) juče oko 15 časova privela je kotorska policija, nakon što su se na javnom mestu skinule nage i fotografisale.

Njih je sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Ivana Vukasović proglasila krivim jer su se "8. jula oko 15 časova u mestu Škaljari na javnom mestu, odnosno na delu regionalnog puta Kotor- Trojica, ponašale bestidno, prenele se nezvanično podgoričke "Vijesti".

 

Kako se u presudi, u koju su "Vijesti" imale uvid navodi, one su se "skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta".

"Novac su dužne da uplate odmah pre pravosnažnosti rešenja na žiro račun Budžeta Crne Gore. Okrivljenen mogu platiti dve trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu od prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u celosti plaćena", pojašanjava se u presudi.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR